लाडला Ladlaa Lyrics - Ikka Monica Sharma

Ladlaa Lyrics – Latest Haryanvi song Ladlaa sung by ikka and this song written and composed by Ikka while this song music given by Sanjoy.

ladlaa lyrics

Ladlaa Lyrics Hindi

हो रोहबदार यार
भूरी नार लम्बी कार
सुना चर्चा तोह होगा जी
यारां की ठाठ का

जीवन को छोरा बेफिक्री
में काटे
हैगा लाडला भगत
बड़ा भोलेनाथ का

हो लाडला भगत  बड़ा
भोलेनाथ का
लाडला भगत बड़ा
भोलेनाथ का

लाडला भगत  बड़ा
भोलेनाथ का
लाडला भगा  बड़ा
भोलेनाथ का

अखियां की तलवार मेरे
कालजे को शूली है
खांड खाके जामी थी
जो इतना मीठा बोले है

गोरे गोरे घाट पे है
जाचे सूट कला शोरी
गाछ तेरा तोरा
ख़ूबसूरती के रोले हैं

चोरियां न रखे
चित्रणी सी बना के
सुन वैरान दा शोरा
शुवे उस गाँव का

जीवन को छोरा बेफिक्री
में काटे
हैगा लाडला भगत बड़ा
भोलेनाथ का

हो लाडला भगत  बड़ा
भोलेनाथ का
लाडला भगत  बड़ा
भोलेनाथ का

लाडला भगत बड़ा
भोलेनाथ का
लाडला भगत  बड़ा
भोलेनाथ का

न डर लागे बैरी का
न किसे हत्यारा का
फैन सु मैं भोले का
इक जिगरी यारां का

कौन करे रीस चोरी
मेरे साढ़े बाने की
आ फवोरिट तेरे फेवरेट
कलाकारन का

छोरा जमा फ़ालतू के
कामा में n न पढ़े
मौज करे नाम जापे
वह तोह महाकाल का

जीवन को छोरा बेफिक्री
में काटे
हैगा लाडला भगत
बड़ा भोलेनाथ का

हो लाडला भगत बड़ा
भोलेनाथ का
लाडला भगा  बड़ा
भोलेनाथ का

लाडला भगा  बड़ा
भोलेनाथ का
लाडला भगत  बड़ा
भोलेनाथ का

भोले तेरे ते गुज़ारिश
रखिये मैं कदम में
रख सकूँ बापू बेबे
अपने मैं बढ़िया ते

रगड़ के नाक ते माफ़ी
मांगू मैं पापन की
भोले तू भोला जग्ग का
माफ़ी देदे बालक ने

पत्यल करे करम सदा
चंग्गे मेरे बाबा
नाम ऊँचा रखे
छोरा पूरे परिवार का

जीवन को छोरा बेफिक्री
में काटे
हैगा लाडला भगत
बड़ा भोलेनाथ का

हो रोहबदार यार भूरी
नार लम्बी कार
सुना चर्चा तोह होगा जी
यारां की ठाठ का

जीवन को छोरा बेफिक्री
में काटे
हैगा लाडला भगत
बढ़ा भोलेनाथ का

हो लाडला भगत बड़ा
भोलेनाथ का
लाडला भगत बड़ा
भोलेनाथ का

लाडला भगत बड़ा
भोलेनाथ का
लाडला भगत  बड़ा
भोलेनाथ का

Ladlaa Lyrics

Ho Rohbdaar Yaar
Bhoori Naar Lambi Car
Suna Charcha Toh Hoga Ji
Yaaran Ki Thaath Ka

Jeevan Ko Chora Befikree
Mein Kaatey
Haiga Laadla Bhagat
Badaa Bholenath Ka

Ho Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka
Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka

Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka
Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka

Akhiyan Ki Talwar Mere
Kaalje Ko Shole Hai
Khaand Khake Jaami Thi
Jo Itna Mitha Bole Hai

Gore Gore Ghaat Pe Hai
Jache Suit Kala Shori
Gach Tera Tora
Khoobsurti Ke Roley Hain

Choriyan Nu Rakhe
Chitrani Si Bna Ke
Sun Vairan Da Shora
Shuve Uss Gaanv Ka

Jeevan Ko Chora Befikree
Mein Kaatey
Haiga Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka

Ho Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka
Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka

Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka
Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka

Na Dar Laage Bairi Ka
Na Kise Hathyara Ka
Fan Su Main Bhole Ka
Ik Jigri Yaaran Ka

Kaun Kare Rees Chori
Mere Saadhe Baane Ki
Aa Favorite Tere Favorite
Kalakaaran Ka

Chora Jma Faaltu Ke
Kaama Mein Na Parhe
Moj Kare Naam Jape
Woh Toh Mahakaal Ka

Jeevan Ko Chora Befikri
Mein Kaatey
Haiga Laadla Bhagat
Badaa Bholenath Ka

Ho Laadla Bhaga Barha
Bholenath Ka
Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka

Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka
Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka

Bhole Tere Te Guzarish
Rakhiye Mann Kadma Mein
Rakh Sakun Bapu Bebe
Apne Main Badiya Te

Ragad Ke Naak Te Maafi
Maangu Main Paapan Ki
Bhole Tu Bhola Jagg Ka
Maafi Dede Baalak Ne

Patyal Kare Karam Sda
Changge Mere Baba
Naam Uncha Rakhe
Chora Poore Parivaar Ka

Jeevan Ko Chora Befikri
Mein Kaatey
Haiga Laadla Bhagat
Badaa Bholenath Ka

Ho Rohbdaar Yaar Bhoori
Naar Lambi Car
Suna Charcha Toh Hoga Ji
Yaaran Ki Thaath Ka

Jeevan Ko Chora Befikri
Mein Kaatey
Haiga Laadla Bhagat
Barha Bholenath Ka

Ho Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka
Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka

Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka
Laadla Bhagat Badaa
Bholenath Ka

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post